Den 6 oktober ska vi slå Guinness-rekordet i världens största quiz! Var med om en helt unik händelse när vi tillsammans skriver quiz-historia och samtidigt river av Göteborgs största afterwork. Kvällen bjuder på mingelvänligt tilltugg, musik och förhoppningsvis ett nytt rekord!

QuiZadillas på scen

Gameshow, talkshow och krogshow. Quiz-gruppen QuiZadillas är Göteborgs okrönta kungar på live-quiz med stora framgångar i bagaget. Senast i vintras gjorde gruppen en omtalad quiz-kväll inför närmare 1000 personer på temat tv-serien Skam. Intressentet var så stort att kön ringlade sig längst med Avenyn.

DJs håller tempen uppe före och efter quizet och vi kan lova att det kommer bli Göteborgs och kanske Sveriges största afterwork.  

Här hittar du Facebook-evenemanget.

Quiz-priser

2 stycken guldbiljetter på I Love Pizza . Ät gratis en gång i veckan i ett helt år.  

2 stycken guldbiljetter på Partille arena, fri entré för två personer på samtliga evenemang i arenan under ett år.

2 stycken 6 månanders träningskorts på Improves gym i Partille arena.

2 stycken barnkalas hos John Scott’s i Partille arena som inkluderar bowling, hamburgare och glass för upp till 10 barn mellan 6-13 år.

1 styck Middag för 4 personer på John Scott’s i Partille arena, varsin varmrätt från menyn ingår.

1 paket med 5 st kuponger för 1 timme bowling eller shuffleboard på John Scott’s i Partille arena.

Fler priser kommer

Snart presenterar vi en hel rad andra priser som de vinnande paren kommer att kamma hem. Håll utkik på våra sociala medier och denna sida för mer information.

Nytt biljettupplägg – enklare och festligare!  

Vi har sedan tidigare endast kunna erbjuda lagbiljetter i lag om två personer. Men nu har vi kommit runt de tekniska hindren och kan äntligen släppa singelbiljetter för 50 kr! Det innebär att du kan quiza helt på egen hand eller med en vän. Tänk på att alla som vill hänga med måste ha köpt en entrébiljett.

Vi rekommenderar starkt att lagen inte består av fler än fyra medlemmar och eftersom priserna är utformade för två föreslår vi att man tävlar i par.

Festgolv

Köpta biljetter gäller precis som innan. Skillnaden är att vi öppnar upp golvet till en enda stor härlig afterwork-yta med mer plats för ståbord, barområde och matstationer. Den nya biljettypen är alltså giltig i hela arenan hela kvällen! 

Hålltider

Biljettkassan har öppet klockan 16-18.30.

Klockan 16.00: Dörrarna öppnas och afterworken drar igång.

Klockan 18.30: Quizet med QuiZadillas börjar och det är viktigt att alla är på sina platser i god tid.

Klockan 19.30: Quizet är slut och förhoppningsvis firar vi nytt världsrekord!

Klockan 22.00: Kvällen rundas av och efterfest sker på arenarestaurangen John Scott's Partille för de som vill dröja sig kvar. 

Vi kommer inte ha möjlighet till garderob så ta gärna med en rygga eller väska för jackan. 

Kategorier: Kultur, Underhållning