Den 6 oktober ska vi slå Guinness-rekordet i världens största quiz! Var med om en helt unik händelse när vi tillsammans skriver quiz-historia. Kvällen bjuder på mingelvänligt tilltugg, musik och förhoppningsvis ett nytt rekord!

Quizadillas på scen
Den teatrala quiz-gruppen Quizadillas har de senaste åren fått ett rykte om att vara den absolut bästa live quiz-gruppen som bjuder på en show likt ingen annan. I vintras gjorde de ett quiz på temat Skam, den norska TV-serien, som lockade storpublik med köbildning längs med hela Avenyn.

DJs håller tempen uppe före och efter quizet och vi kan lova att det kommer bli Sveriges kanske största afterwork. Sluttid klockan 22. 

Vinn fina priser

Snart presenterar vi en rad priser som de vinnande paren kommer att kamma hem. Håll utkik på våra sociala medier och partillearena.se för mer information.

Hur går det till?

Världens största quiz är ett officiellt registrerat Guinness world of records-försök vilket innebär ett par regler: 

1. Alla deltar i lag om två, därför säljs bara parbiljetter för 100 kr. Hundralappen täcker in två entréavgifter och på plats bjuder vi på mingelvänligt tilltugg.

2. Du måste ha en smartphone för att kunna tävla. Själva quizet sker genom en quiz-app och mer info om den släpps snart.

3. Under quizet kan man inte byta sektion. Om ni är ett större gäng som vill hålla ihop är det viktigt att ni köper biljett till samma sektion! Sektionerna i sig har inga bestämda sitt- eller ståplatser. Innan och efter quizet kan man så klart röra sig fritt i arenan.

Sist men inte minst - peppa! Den 6 oktober ser vi till att ro hem rekordet i världens största quiz. Plugga på din fråge-skills, ha din Android eller Iphone fulladdad och kom i tid. Dörrarna öppnar klockan 16.00 och själva quizet drar igång klockan 18.30. Vi kan inte nog rekommendera att du är på plats i god tid. Gärna en timma innan start.

Vi kommer inte ha möjlighet till garderob så ta gärna med en rygga eller väska för jackan. 

Kategorier: Kultur, Underhållning