Med en spektakulär utsikt över A-hallen är Partille arenas mötesrum något utöver det vanliga. Förutsättningarna för ditt möte kunde inte ha varit bättre då rummen är utrustade med den senaste tekniken och bekväma möbler.

Redo för dina presentationer

Varje mötesrum rymmer 16 personer och har en toppmodern ljudanläggning och projektor för dina keynotes och presentationer. Om du är i behov av större utrymme kan du boka flera rum och fälla in väggarna för att skapa ett enda stort mötesrum med samma presentation på varje enskild projektor.

Intressad? Se tillgänglighet och boka ett eller flera mötesrum. Beroende på om du bokar i egenskap av företag, förening eller privatperson kan taxan variera. I bokningssystemet får du en aktuell prisuppgift innan bokningsförfrågan är ivägskickad. Ha ditt mobila bank ID redo för inloggning, du behöver inte skapa ett konto på bokningssidan. 

Frukost, lunch, middag eller bowling

Så klart finns möjlighet till frukostmacka, kaffe och te. När du fått din bokning bekräftad kan du kontakta John Scott's som står för en rad olika catering-lösningar. Klicka här för att maila John Scott's.