Frågorna kan ibland vara många inför ett arenabesök. Nedan får du svar på några av de mest ställda.

Inför ditt besök

> Var ligger Partille arena?

Partille arena ligger mitt i centrala Partille, två mil öst om Göteborg. Besöksadressen är Arenatorget 2.   

> Kan jag äta och dricka på arenan?

Ja, det finns fyra kiosker med lättare utbud av tilltugg och dryck samt en stor restaurang som drivs av John Scott’s. Klicka här för att läsa mer.

> Kan jag åka kollektivt till Partille arena?

Ja, du kan ta både tåg och buss. Klicka här för att läsa mer.

> Finns det parkeringar i närheten?

Ja, klicka här för att läsa mer.

> Finns det hotell i anslutning till Partille arena?

Nej, närmsta hotell hittar du i Göteborg. Från Göteborg tar det cirka 10-20 minuter till Partille arena beroende på om du kör bil eller åker kollektivt.

> Är Partille arena rullstollsanpassat?

Ja, det är viktigt för oss att alla ska kunna besöka Partille arena. Klicka här för att läsa mer om tillgänglighet.

Biljetter

> Var kan jag köpa biljetter?

Beroende på evenemang och arrangör ser biljettförsäljningen olika ut. På denna webbplats ska samtliga evenemang ha aktuell biljettförsäljningsinformation. Om biljetten säljs via Partille kommun och webbiljett.se går biljetterna att köpa fysiskt på plats i arenans information som har öppettiderna klockan 10-20 varje dag, eller i Partille Kulturums kundcenterdisk, klicka här för att se aktuella öppettider.

> Var kan jag köpa biljetter till IK Sävehofs matcher?

Du kan köpa biljetter till samtliga matcher på webbiljett.se, klicka här för att läsa mer på IK Sävehofs webbplats. Du kan även köpa biljetter i köpcentret Allums informationsdisk, klicka här för att läsa mer om Allum.  Om du vill köpa rullstolsplatser kan du kontakta biljett@savehof.se för mer information och bokning. Det finns cirka 8-10 tillgängliga platser. 

> Min biljett är bortappad eller stulen, vad gör jag? 

Ersättning av biljett beror på vem som är arrangör och vilken aktör du köpt biljetten av, kontakta dessa för vidare åtgärder. Om du blivit bestulen ska du polisanmäla ärendet då en biljett är en värdehandling.

Bowling

> Hur gammal måste jag vara för att få boka en bowlingbana?

Det finns ingen bestämd åldersgräns men vi rekommenderar att minderåriga bokar i samråd med en vuxen.

Konferens

> Hur bokar jag en konferenslokal?

Partille kommun ansvarar för bokningar av konferensrum. Klicka här för att göra en bokningsförfrågan.  

> Kan jag beställa frukost, lunch, middag eller bowling i samband med min konferens?

Ja. Först bokar du en konferenslokal via Partille kommun, se ovan. Sen kontaktar du John Scott's som hjälper dig sy ihop ditt konferenspaket.

Om arenan

> Finns wifi?

Ja, Partille arena har ett eget wifi-nätverk som är utformat för att klara av dubbelt så många enheter som maxantalet besökare.

> Vem ansvarar för evenemang i Partille arena?

Allt som oftast är det externa aktörer som hyr in sig i arenan. Partille kommun förvaltar arenan och arrangerar även egna evenemang, stora som små.

> Hur många får plats i arenan under ett evenemang?

I A-hallen får det plats drygt 4000 sittande besökare vid idrottsevenemang och drygt 4500 sittande och stående när den fasta scenen används för konserter och andra evenemang.

> När byggdes Partille arena?

Bygget inleddes 2013 och arenan stod klar sommaren 2016.

> Varför byggdes Partille arena?

2012 beslutade man i Partille kommunfullmäktige om att kommunen skulle få en ny arena, en arena som skulle tillgodose Partilles invånare med nya lokaler och utrymmen för föreningsverksamhet, skolidrott och kultur- och idrottsevenemang. Partille arena är kommunalt ägd och fastigheten ägs av det kommunala bostadsbolaget Partillebo.

Fick du svar på din fråga?

Vi arbetar ständigt med att förbättra informationen och tar tacksamt emot förslag på frågor. Hör av dig på vår Facebooksida eller klicka här för att kontakta webbplatsens administratör.