Med en spektakulär utsikt över A-hallen är Partille arenas mötesrum något utöver det vanliga. Förutsättningarna för ditt möte kunde inte ha varit bättre då rummen är utrustade med den senaste tekniken och bekväma möbler.

Moderna möteslokaler

I Partille arena finns fyra mötesrum som bokas via Partille kommun. Varje rum är utrustat med den senaste tekniken i form av en projektor, ljudanläggning och stor bildskärm. Varje mötesrum rymmer 16 personer. Om man är ett större sällskap kan man boka fler rum och fälla ihop väggarna för att på så vis skapa ett större rum.

Intressad? Skicka en bokningsförfrågan där du uppger: Datum, tid, antalet personer, adress och kontaktuppfter till den som bokar och eventuellt organisationsnummer.

Frukost, lunch, middag eller bowling

Vad är en konferens utan kaffe, smörgås och lunch? När du bokat ett mötesrum kontaktar du John Scott's som kan föreslå olika lösningar. Oavsett om du planerar ett tidigt frukostmöte, en snabb lunchträff eller helkväll med afterwork och bowling hjälper John Scott's dig med att sy ihop ditt konferenspaket.

Vill du veta mer? Klicka här för att kontakta John Scott's.