En av världens största turnerande shower för barnfamiljer, PAW Patrol Live, baserad på det populära programmet PAW Patrol på Nick Jr, kommer till Sverige och Partille arena. Showen har varit en publiksuccé i både USA, Australien och Europa och för första gången kommer de hjältemodiga valparna och Paw Patrol Live till Sverige.

Baserad på Nick Jr:s animerade succéserie kommer PAW Patrol Live! ”Räddningsloppet” till Sverige med sin helt nya turné. PAW Patrol Live för allas favoritvalpar upp på scenen för ett actionspäckat, energifyllt och musikaliskt äventyr med hög energi.

När Borgmästare Rospigg försvinner spårlöst under dagen för det stora loppet i Äventyrsbukten, kommer valparna till räddning. Följ med Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky och Everest på deras första turné i Sverige! 

Biljetter

Föreställningen är 1 timme och 20 minuter. Barn 0-1 år går in gratis och sitter i förälders knä.

Extraföreställning samma dag!

Intresset har varit enormt! Därför sätts det in en extraföreställning samma dag 23 mars klockan 11.00. Säkra din plats nu!

Frågor & Svar

Rekommenderad ålder för Paw Patrol Live?
Den rekommenderade åldern är 1-6 år, men Paw Patrol Live är en show som uppskattas av hela familjen. Vi älskar att se barn med sina föräldrar och far- och morföräldrar, alla tillsammans, kan se och njuta av showen.

Kan jag göra ett återköp eller byta mina biljetter?
Köpta biljetter kan inte bytas eller återbetalas.

Finns det souvenirer att köpa på plats?
Ja, det finns en souvenirshop i anslutning till showen.

Hur lång är showen?
Paw Patrol Live! håller på i 75 minuter, inklusive en paus på 15 minuter mitt i.

Hur dags bör jag vara på plats?
Dörrarna öppnar senast 45 minuter innan föreställningen startar. Vi rekommenderar dig att vara på plats i god tid.

Får jag ta med en kamera in?
Ja, vi vill inte att du ska missa chansen att fånga detta speciella ögonblick i ett barns liv! Professionell fotografering och videoupptagning är ej tillåtet utan skriftligt tillstånd från Nordic Exhibitions & Events AB.

Samtycke fotografering
I och med biljettköpet godkänner köparen att arrangör kan komma att ta bilder av publik under evenemanget och att dessa kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

Garderob
Det finns ingen garderob under under evenemanget. 

Barnvagnsparkering
Barnvagnar ställs under trappan på entréplan, en mindre yte finns också tillgänglig på plan 2 intill foajétrappan. Gratis, ingen bevakning.  

Mat & dryck
Det finns totalt fyra kiosker med enklare snacks och drycker. Du får ta med matsäck och drycker in i arenan. Partille arena är en nötfri arena! För mer ordentlig mat kan du gå till John Scott's på entréplan som har full servering. 

 

 

Presenteras av: VStar Entertainment Group, Nickelodeon och TEG Like Touring

Arrangör Sverige: Nordic Exhibitions & Events AB och Lemon Group