Observera! Evenemanget är inställt. THE SHOW skapades 2001 och har sedan dess haft nästan 20 år av imponerande framgångar över hela världen. Med nästan 800 konserter i 50 länder på alla världens fem kontinenter och med mer än två miljoner sålda biljetter har THE SHOW gett ABBAs musik ny framgång och nytt liv till fans i alla generationer.

På uppdrag av arrangörerna måste vi tyvärr meddela att konserten ”The Show – A Tribute to ABBA” i Partille Arena är inställd.

Köpta biljetter återlöses inklusive serviceavgift till det kort ni köpt biljetterna med*.

Alternativt

Om ni så önskar kan vi istället erbjuda er att byta biljetterna till musikalen GREASE – På Turné som vi har i Partille Arena den 15–16 januari 2022. Vi har ett antal biljetter kvar till söndag 16 januari.

I så fall mailar ni era ”The Show – A Tribute to ABBA”-biljetter till julia@sangre.se eller postar dem till:

Sangré Event

Skogsbovägen 4B

691 47 Karlskoga

Vi byter ut dom till bästa möjliga plats på musikalen Grease - På Turné.

Ovanstående erbjudande gäller till 31 oktober.

*Under vecka 44 kommer de biljetter som inte är överflyttade till musikalen Grease - På turné att återbetalas till det kort som ni betalt biljetterna med.

Har ni betalt biljetterna på annat sätt behöver ni återkomma med bank, clearing nummer och kontonummer till info@juliusbiljettservice.se så vi kan göra en manuell återbetalning. Glöm ej att uppge ert bokningsnummer.

Kategorier: Musik, Show