Paw Patrol Live kommer till Partille arena! Ta chansen att se en av världens största shower för barnfamiljer när allas våra favoritvalpar kommer på besök.

Showen har varit en publiksuccé i både USA, Australien och Europa. 2019 gästade valparna Sverige på en utsåld Sverigeturné och nu kommer de hjältemodiga valparna och Paw Patrol Live tillbaka till Sverige.

Baserad på Nick Jr:s animerade succéserie kommer PAW Patrol Live! ”Räddningsloppet” till Sverige med sin turné. PAW Patrol Live för allas favoritvalpar upp på scenen för ett actionspäckat, energifyllt och musikaliskt äventyr med hög energi.

Föreställningen innehåller musik med högt tempo och en åldersanpassad berättelse för barn. Med innovativa kostymer levandegörs karaktärerna i PAW Patrol på scen tillsammans med deras fordon och rekvisita. Ett klassiskt teaterlandskap tillsammans med en högteknologisk videovägg transporterar familjer till en autentisk PAW Patrol-miljö, med platser från TV-serierna, som Äventyrsbukten, Utkikstornet, Sälön och Jakes berg. Interaktiva inslag ger publiken möjlighet att delta via intervjuer, lösa ledtrådar med valparna, följa Borgmästare Rospigg och mycket mer.

Länk

Klicka här för att komma till biljettförsäljningen för föreställningen klockan 11.

Klicka här för att komma till biljettförsäljningen för föreställningen klockan 14.  

Arrangör

Nordic Exhibitions.

Länk

Klicka här för att komma till arrangörens webbplats.

Kategorier: Underhållning, Show