En av världens främsta bluesstjärnor kommer till Partille arena! Gitarristen, sångaren och låtskrivaren Joe Bonamassa har fyllt arenor världen över och är en liveartist i en helt egen klass.

Joe Bonamassa är en av de mest hyllade och prisbelönta bluesrock gitarristerna och han klassas redan nu, i 40 årsåldern, av många som en levande legend med hans häpnadsväckande musikkatalog. Totalt har Bonamassa över 40 album med studio- och liveinspelningar, samarbetsalbum med bluessensationen Beth Hart och hans sidoprojekt Black Country Communion och Rock Candy Funk Party.

Bonamassa öppnade för B.B. King redan som 12-åring och har sedan dess spelat tillsammans med artister som Eric Clapton, Stephen Stills, John Lee Hooker, Warren Haynes, Steve Winwood, Peter Frampton och Buddy Guy, för att bara nämna några.

Guitar World beskriver Bonamassa som “arguably the world’s biggest blues guitarist” och under hela hans omfattande karriär har han varit känd för att våga ta risker och ge sig in på okänt territorium. Men nu har han hittat ytterligare ett sätt att överraska sina fans och musikälskare. Hans senaste studio album “Time Clock” släpptes för ett år sedan och markerar hans mest råa, rockiga album hittills. Med albumet återupptäcker Bonamassa en ny topp med hjärtligt låtskrivande och en oöverträffad Bluesrock-förmåga.

Rullstolsplatser

Rullstolsplatser bokas online eller via Ticketmasters tillgänglighetslinje på telefonnummer: 0776-707 777.

En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen).

Dörrar

Klockan 18. 

Åldersgräns

13 år.

Länk

Köp biljett här!

Arrangör

LiveNation.

Kategorier: Musik