ODZ har gått sin helt egna väg från smutsiga underjordskällare i Stockholm till att sälja ut stora klubbar, konserter och festivaler landet över. Detta helt utan att lämna känslan av det kalla betonggolvet med några få personer i ett rum som alla har något viktigt att säga. Den 29 December avslutar ODZ sin stora turné för 2021 med den största konserten av dem alla på Partille Arena.

ODZ är håll käften-musik och energi som om den gick att konservera, hade löst alla världsproblem en halv minut in i första låten av den show de levererar.

Landets röjjigaste hiphopband älskar verkligen sina fans och det märks på det lojala följe som följt gruppen från start och bara fortsätter när ODZ har flertalet platinaskivor och många mångmiljon-streamade undergroundhits och fortfarande fötterna på golvet.

Edward Smith hälsar: "Göteborgare och alla västgötazubbisar! Gör er redo. Vi har inte glömt av er. Ni har inte glömt av oss. Nu ses vi snart äntligen igen. Varenda ord är sant som dom har sagt om oss i tidningen”.

Insläpp klockan 20. Från 18 år.

Arrangör 

SwingKids AB

Länk

Klicka här för att komma till biljettförsäljningen.

Kategorier: Musik