Den 4 november kommer Alter Bridge, med Halestorm och Mammoth WVH som support, till Partille arena!

I höst åker Alter Bridge ut på den omfattande turnén “Pawns & Kings” med 25 konserter i 18 länder runtom i Europa! Bandet arbetar just nu för fullt med uppföljaren till det kritikerrosade albumet “Walk The Sky” från 2019 som placerades på flera topplistor världen över. Den nya skivan beräknas släppas i slutet av 2022 och de med biljett till Europaturnén kommer vara de första att höra de nya låtarna live. 

Alter Bridge, som grundades 2004, har skapat sig ett imponerande låtarkiv med hits som bland annat “Metalingus” med över 88 miljoner streams på Spotify och “Watch Over You” med över 50 miljoner streams. Bandet har hyllats unisont av kritiker för sina live framträdanden och sin scennärvaro.

Alter Bridge har med sig Grammy-vinnande Halestorm som special guests på turnén! Hyllade rockgruppen från Pennsylvania släpper sitt efterlängtade nya album “Back From The Dead” i början av maj, som innehåller deras senaste singel “The Steeple”. Utöver Halestorm följer även Mammoth WVH med som öppningsakt. Deras självbetitlade debutalbum släpptes förra sommaren och i år kammade de hem en Grammy nominering för “Best Rock Song” med låten “Distance”.

Biljetter

Släpps 29 april klockan 11 via Livenation. 

Länk

Klicka här för att komma till biljettförsäljningen

Arrangör 

LiveNation.

Kategorier: Musik