Amon Amarth har i mer än två decennier resolut marscherat från triumf till triumf. Aktuella med nya albumet Berserkerintar de i december hemlandet för tre konserter, i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Amon Amarth bildades i Tumba 1992 och satte omedelbart sin musikaliska kurs; att skriva och spela melodisk metal med texter inspirerade avberättelser från vikingatiden ochnordisk mytologi. Med elva studioalbum och otaliga turnéer världen över i ryggen kanAmon Amarth beskrivas somen grundsten iden internationella metalscenen. Under karriären som spänner över mer än 25 år har de gått från att harva i mörka små replokalerna i Tumba till att idag stå högst upp på internationella festivalaffischer och vara ett av metal-världens mest älskade band.

När Amon Amarth går på scen garanteras en explosiv, förtrollande show med heroiska hymner och episka sagor om kamp, kärlek, död och ära. Aktuella med nya albumet Berserkeråtervänder de nu för inte mindre än tre konserter på svensk mark.

Special guests

Arch Enemy

Hypocrisy

Information inför ditt besök

Kl. 17.30: Dörrarna öppnar
Ca kl. 19: Hypocrisy 
Ca kl. 19.55: Arch Enemy 
Ca kl. 21.25: Amon Amarth 

Här hittar du det officiella facebook-eventet.

Behöver jag skriva ut biljetten?
>> Nej! Vi kan scanna direkt i mobilen.

Barer?
>> Alkoholhaltiga drycker och alkoholfria alternativ finns att tillg på samtliga plan i huset.

Finns det garderob?
>> Ja, på plan 2. 30 kronor, endast Swish. 

Vad får jag ta med in? 
>>
Du får ta med snacks/mindre godis, tunnare jackor/kavajer, små kameror och väskor som är mindre än ett A4-papper.

Du får inte ta med:
>> Paraply, selfiesticks, mat och dryck/alkohol, vapen, pyroteknik, väskor som är större än ett A4-papper, professionella video- och systemkameror med objektiv över 55 mm, ljudinspelningsutrustning eller djur.