Improve är ett modernt gym med de senaste träningsmaskinerna, innovativa gruppträningspass och personliga tränare med lång erfarenhet. På drygt 1600 kvadratmeter i två plan erbjuder gymmet en stor variation av träningsformer med något för alla, oavsett om du är glad motionär eller seriös elitidrottare.

Luftig och fräsch lokal

Du hittar gymmet på plan 3 i Partille arena. De luftiga lokalerna rymmer bland annat en gymavdelning med fria vikter och en cykelsal som har 33 spinningcyklar. Improve har även licensierade personliga tränare som hjälper dig även komma igång med din träning. Det finns en rad olika medlemsformer och du kan även träna enstaka tillfällen, klicka här för att läsa mer om priser och utbud.

Gruppträning

För dig som gillar att träna i grupp har Improve ett brett utbud av klasser och träningsformer. Bland annat finns styrkepass, konditionspass, core, dans, yoga, pilates och 3D-träning. Det finns även specialklasser för dig som är småbarnsmamma eller senior, klicka här för att läsa mer om gruppträningen.

Gym

I den stora gymavdelningen finns maskiner för all typ av träning och redskap för funktionell träning. I gymmet hittar du även de senate träningsmaskinerna och ytan för fria vikter är generös.

Rehab

På plan 4 i Partille arena hittar du Improve Rehab som erbjuder fysioterapi och rehabilitering. Klicka här för att läsa mer.