Nu söker vi ett gäng pigga evenemangsvärdar som vill arbeta under våra kommande konserter. Du måste ha fyllt 18 år och viss erfarenhet är meriterande, men inte nödvändigt. Huvudsaken är att du gillar att jobba i händelsernas centrum.

Bli en del av arenagänget! 

På Partille arena har vi sedan starten 2016 hållt Sveriges största musikgala P3 Guld tre år i rad och haft internationella artister så som Bryan Adams, Nightwish och Helloween på besök. 2019 kommer bli vårt bästa år hittills med Alice Cooper, European Choir Games och många andra stora evenemang. 

Att jobba som arenavärd

Att arbeta under ett evenemang är en lärorik upplevelse. Dagarna är långa och du vet aldrig vilka behov som uppstår eller vilka bollar du måste springa på. Tempot är för det mesta högt och uppgifterna kan innebära allt från att hämta kändisar på Landvetter till att tömma sopkärl. Om du är nyfiken att söka jobbet är det viktigt att du inte räds stora folksamlingar då vi snittar 1000-5000 personer per evenemang.

Anställningsformen är timanställning och du kommer arbeta inför, under och efter de evenemang där behov av personal finns.

Sök nu

Ansökan är öppen mellan 14-31 maj. Klicka här för att gå till anmälningsformuläret. Vi kommer kalla cirka 10-15 personer. Du måste ha fyllt 18 år.