En funktionsnedsättning ska inte hindra dig från att besöka Partille arena. Nedan hittar du information om arenans tillgänglighet.

Rullstolsbiljetter

I Partille arena är det många olika arrangörer som genomför evenemang. Därför kan de olika biljettsidorna se lite olika ut, och ha olika lösningar för hur du köper rullstolsbiljetter. Om det inte finns ett tillval för detta kan du alltid skicka ett epostmeddelande till oss på partillearena@partille.se så löser vi det för dig. Som grundregel får man ha med sig en ledsagare utan extra kostnad. 

Parkering

Direkt utanför Partille arena finns tre parkeringsplater som är avsedda för personer med handikapptillstånd. Dessa parkeringar är avgiftsfria de första fyra timmarna. Läs mer om parkering här.

Ta sig runt i arenan

Hissar går mellan samtliga våningsplan och restaurangen, bowlingen och gymmet kan nås utan hinder av höga trösklar.

Toaletter

Varje våningsplan har handikappanpassade toaletter, även restaurangen och bowlingen har anpassade toaletter.

Åskådarplatser

På bästa parkett i A-hallen hittar du en stor åskådarbalkong avsedd för rullstorsburna och för dig som har svårt att ta dig fram.

Hörselslinga

Beroende på evenemang har arrangören möjlighet att installera en hörserslinga för dig som använder hörapparat. Tala med arrangören för mer information, du hittar kontaktuppgifter på varje enskilt evenemang.